|
|
|
|
|
Šokery - LAINOX |
|
 |
 |
 |
|
|
Šokové chlazení je
zařízení, které šokem sníží teplotu v jádru
potravin, tím zabráníme
reprodukci mikroorganizmů a
zvýšení časové stability potravin.
se systémem LAINOX se
stáváte vládci času ,
můžete si naplánovat
vaření podle Vašich
možností a vydávat
tak neomezeně hotová jídla
i v době, kdy Váš
kuchař dávno spí a to vše v souladu s normami
HACCP. |
|
Stroje šokového chlazení jsou
dodávány v různých velikostech a modifi- kacích
dle potřeb zákazníků.Chtěli by jste nabídnout
zákazníkům široké spektrum hotových
jídel? Se systémem
LAINOX
-šokové chlazení/mrazení toho docílíte velmi jednoduše
a ještě si snížíte náklady na výrobu.
|
|
Šokově
zmrazené potraviny lze uchovávat až 6 měsíců při
teplotě -18 °C a tose systémem LAINOX je
hračka | |
 | |
|
|
| |
|